ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΕΓΆΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ Η ΓΛΥΦΑΔΑ

0
988

Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η γυναικεία ομάδα της Γλυφάδας βρίσκεται κοντά σε μια μεγάλη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα πρόκειται για την Ιταλίδα τερματοφύλακα Φεντερίκα Λάβι, η οποία είναι γεννημένη το 1994 και έχει αγωνιστεί πριν μερικά χρόνια στην Βουλιαγμένη.

Η Φεντερίκα φέτος έκανε το μεγάλο ξεπέταγμα και βρέθηκε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας, με την οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης ως 2η πίσω από την Γκορλέρο.
Στην Βουδαπέστη βρέθηκαν και οι 2 προπονητές της Γλυφάδας στο γυναικείο, ο Τάσος Πιρπιρής και ο Ορέστης Σαλάχας, και προφανώς εκεί έγιναν οι τελικές συζητήσεις.

Αν τελικά επαληθευτούν οι φήμες και έρθει η Ιταλίδα στην Ελλάδα, θα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, η οποία αναμένεται να δυναμώσει πολύ την Γλυφάδα στην προσπάθεια που θα κάνει φέτος, αφενός στο κύπελλο Ευρώπης και αφετέρου στο πρωτάθλημα της Α1.

Εκτός πάντως από την Ιταλίδα τερματοφύλακα, το γυναικείο τμήμα του ΑΝΟΓ, προσπαθεί να αντιγράψει εν μέρει το ανδρικό. Οι υπεύθυνοι του τμήματος, προσπαθούν να δημιουργήσουν πολύ δυνατή ομάδα στις νεάνιδες, ικανή να πάρει το πρωτάθλημα στην κατηγορία. Για τον λόγο αυτό φαίνεται να αποκτήθηκε η Αλεξάνδρα Ακριτίδου, ενώ έχουν γίνει προτάσεις στις αδελφές Νίνου και την Κανετίδου.