ΚΑΤΡΟΥΤΖΑΝΑΚΗΣ: ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

0
160

Για πρώτη φορά μετά από περίπου 20 ημέρες ο Γιάννης Κατρουτζανάκης άνοιξε το στόμα του. Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στο πόσο δύσκολο ήταν γι’αυτόν να αποδεχτεί την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ελαφράς ταξιαρχίας. Ευχαριστεί τον κόσμο του Απόλλωνα, τον μεγαλοεπενδυτή Σταμάτη Βελλή και την οικογένεια Αφρουδάκη που τον στήριξε τόσα χρόνια σε αυτή την προσπάθεια.

Η τοποθέτηση του Γιάννη έχει ως εξής:

Μετά από 5,5 χρονια παρουσίας μου στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ, 4.5 σαν προπονητής και 1 σαν παίκτης, οι δρόμοι μας χώρισαν.

Όλο αυτό το διάστημα η ομάδα ήταν για μένα το δεύτερό μου σπίτι διανύοντας μια διαδρομή με πολλές χαρές και συνεχόμενη ανοδική πορεία.

Έδωσα και πήρα πολλά από μια ιδιαίτερα σημαντική ομάδα με ξεχωριστή κουλτούρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ταξίδι στη ΣΜΥΡΝΗ το οποίο είναι για μενα εμπειρία και μάθημα ζωής.

Ήταν δύσκολο για μένα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να αποδεχτώ κάποια άλλη θέση.

Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου τους συνεργάτες μου, τους αθλητές μου, την διοίκηση του Α.Σ ιδιαιτέρως τον κύριο ΣΠΥΡΟ και τον κυριο Πόλυ ,τον κοσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Αφήνω για το τέλος τους ανθρώπους που οραματίστηκαν αυτή τη προσπάθεια και την έκαναν πραγματικότητα έχοντας εμένα συνοδοιπόρο τους σαυτο το ταξίδι.

ΓΙΩΡΓΟ, ΖΑΧΟ, ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΕΙΝ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ
ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.