ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΥ ΕΛΜΙΣΙΑΝ ΓΙΑ ΒΛΑΧΟ

0
988

 

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επικρατώντας του ΝΟ Βουλιαγμένης με 6-4 και σήκωσε το 20ο κύπελλο, στο Καρπενήσι.

Ο αγώνας είχε πολύ ένταση και θύμισε σε όλους ότι η ομάδα της Βουλιαγμένης κόντραρε στα ίσα τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο μάνατζερ του συλλόγου, Αρτίν Ελμισιάν, έκανε δηλώσεις στο pisina.net, δίνοντας συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους», όμως στάθηκε σε ένα περιστατικό που κατά τη γνώμη του, συνέβη με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχο, αναφέροντας ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έβρισε, κάποια στιγμή, τους παίκτες του ΝΟΒ (δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη του pisina.net, ούτε ανεγράφη κάτι στο φύλλο αγώνα, παρά το γεγονός ότι οι διαιτητές του έκαναν παρατήρηση για τις αντιδράσεις του στον πάγκο).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, γιατί είναι δίκαια η καλύτερη ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας είμασταν πολύ ανταγωνιστικοί στον αγώνα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για τους διαιτητές και τις πολλές αποβολές που μας έδωσαν. Θέλω να σχολιάσω κάτι που είπα και στον αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, τον Γιώργο Κατσαρό. Με στενοχωρεί που ο προπονητής της Εθνικής ομάδας, που παράλληλα είναι και προπονητής συλλόγου, έβρισε τους παίκτες της ομάδας μου με τέτοιο τρόπο, που εγώ θεωρώ πολύ λάθος. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Θοδωρής Βλάχος το κάνει αυτό, το έχει κάνει και με τον Γιώργο Αφρουδάκη και άλλες φορές. Εκπροσωπεί επάξια την Εθνική ομάδα, έχοντας φέρει μεγάλες επιτυχίες για το άθλημα και σήμερα ξέφυγε, βρίζοντας αθλητές που θα έχει μαζί του το καλοκαίρι στην Εθνική».

Από την πλευρά τους, ο Ολυμπιακός και ο Θοδωρής Βλάχος θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα απαντήσουν στη δήλωση του Ελμισιάν για το θέμα. Σύμφωνα με τον στενό κύκλο του προπονητή, οι δηλώσεις αυτές είναι ατυχείς, το περιστατικό αυτό που καταγγέλει ο μάνατζερ του ΝΟΒ δεν συνέβη.