ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η Β’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1
368

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, εξετάζοντας το αίτημα της ολότητας των Σωματείων, καθώς επίσης και τη σύμφωνη γνώμη των ομοσπονδιακών τεχνικών, αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση (3.7.19) την αναδιάρθωση των Κατηγοριών στα πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (2019-20), ως εξής:

Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραμένουν οι 8 ομάδες του φετινού (2018-19) πρωταθλήματος και προστίθενται οι δύο (2) πρώτες ομάδες του φετινού (2018-19) πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Σύνολο ομάδων: 10

Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Παραμένουν στην Κατηγορία όλες οι ομάδες, (πλην των 2 πρώτων που ανεβαίνουν στην Α1) του φετινού (2018-19) πρωταθλήματος και προστίθενται όλες οι ομάδες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, η οποία και καταργείται.

Πηγή: www.koe.org.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σωστη αποφαση όπως εχουν συρρικνωθεί οι συλλογοι που ασχολούνται με το γυναικειο πολο. Στη σαλονικα και όχι μονο μαθαίνω ότι ολι οι συλλογοι με αυτή την αποφαση θα ιδρυσουν γυναικεια τμηματα κερδίζοντας ετσι και σε χωρο αφου θα παρτουν από 25 μετρα. μαθαίνω ότι συλλογοι από άλλες πολεις θα προσελκυσουν κορίτσια που φευγουν από το κολυμπι και πιθανο να δημιουργηθεί ανταγωνιστικο πρωταθλημα αφου δε θα χανουν χρονο στις ανοδους.

Comments are closed.