ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ….

0
56

Μειώνεται ο βαθμός δυσκολίας στις προσπάθειες των εκπροσώπων των ελληνικών καταδύσεων. Τα προβλήματα που είχαν σχέση με την λειτουργικότητα του καταδυτηρίου του ΟΑΚΑ φαίνεται να επιλύονται. Η ώρα της επιστροφής για τον ομοσπονδιακό προπονητή Πέτρο Φυρίγο και τους τρεις αθλητές της προολυμπιακής ομάδας, πλησιάζει.

Ο Θεόφιλος Αυθίνος, ο Θάνος Τσιρίκος και ο Νίκος Μόλβαλης είναι πολύ πιθανόν την Δευτέρα να ξεκινήσουν τις βουτιές.

Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία των τριών αθλητών έπρεπε να ξεκινήσει την προηγούμενη Δευτέρα, 18 Μαΐου. Όταν όμως οι καταδύτες με τον προπονητή τους αφίχθηκαν στο ΟΑΚΑ διαπίστωσαν ότι το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί για τις καταδύσεις. Ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής και ο υπεύθυνος του καταδυτηρίου Φάνης Θεοφάνης επικαλέστηκαν πρόβλημα σε ένα εξάρτημα που ζεσταίνει το νερό στην πισίνα και ζήτησαν παράταση λίγων ημερών για την αποκατάσταση της ζημιάς. Ξεκαθάρισαν δε στον ομοσπονδιακό προπονητή ότι είχαν ενημερώσει τηλεφωνικά και εγγράφως την κολυμβητική ομοσπονδία για το θέμα.

Την ίδια ημέρα η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή του συγκροτήματος και τον υπεύθυνο του χώρου και εκτιμήθηκε ότι η αποκατάσταση της ζημιάς θα ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Το πρωί της Παρασκευής ο κύριος Φυρίγος επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ και πληροφορήθηκε ότι το μηχάνημα που είχε πρόβλημα αντικαταστάθηκε και άρχισε να ανεβαίνει η θερμοκρασία του νερού στην πισίνα.

Το πιθανότερο είναι την Δευτέρα να ξεκινήσει η προετοιμασία των τριών Αθλητών.

Pisina.net