ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

0
20

« Μέσα από το σκοτάδι μπορείς να δεις τα άστρα».

Αυτή είναι η τοποθέτηση της Μαρίας Καραπαναγιώτου, της αθλήτριας που υπηρετεί την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η Μαρία, δραττόμενη της ευκαιρίας των ευχών για τις ημέρες του Πάσχα, τοποθετείται και στο μείζον θέμα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία, την πανδημία και συστήνει υπομονή και κουράγιο στην συναθλήτριές της αλλά και σε όλους τους Έλληνες πολίτες.

«Διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα πράγμα που με κάνει να θέλω να ευχηθώ από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στις συναθλήτριές μου, προπονήτριες και μέλη της Εθνικής ομάδας καθώς και σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Τώρα που όλη η ανθρωπότητα περνάει μια μεγάλη δοκιμασία εξαιτίας της πανδημίας,
δεν είναι στιγμή για να φοβόμαστε αλλά, λαμβάνοντας τα σωστά μέτρα προφύλαξης, να θωρακίσουμε την υγεία μας.Είναι μια ευκαιρία να περάσουμε περισσότερες στιγμές κοντά στην αγαπημένη μας οικογένεια και να ζήσουμε περισσότερες χαρούμενες στιγμές με τους οικείους μας. Ας πιάσουμε την ευκαιρία αυτή και να την εκμεταλλευτούμε. Γιατί μέσα από το σκοτάδι μπορείς να δεις τα άστρα. Με υγεία και αισιοδοξία».

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ