ΚΑΜΠ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

0
411

Με την συμμετοχή 17 αθλητριών ξεκινάει αύριο (8/11) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά το καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης των γαναικών. Σε αυτό δεν θα είναι παρούσα η Ευαγγελία Κουτίδη.

Υπενθυμίζεται πως η Ευαγγελία Κουτίδη του ΝΟΒΑ ήταν μία από τις τρεις αθλήτριες που συναγωνίζονταν για μια θέση στο Ολυμπιακό ντουέτο του Ρίο, όμως τελικά δεν επελέγη και στην κορυφαία διοργάνωση συμμετείχαν η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Εβελίνα Παπάζογλου. Αυτό είχε προξενήσει τις έντονες αντιδράσεις από την ίδια και την οικογένειά της με τους δικηγορούς της να στέλνουν αγωγές κατά της Ομοσπονδίας. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε την όλη κατάσταση είναι αυτός που την έφερε εκτός Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα ονόματα των 17 αθλητριών που κλήθηκαν στην προετοιμασία της Εθνικής γυναικών:

Αρμάου Μαρία-Ελένη (ΚΟΗ), Γκεοργκίεβα Γιάννα (Ν.Ο. Χανίων), Δίπλα Ιφιγένεια (Νηρέας), Κοφίδη Βασιλική (ΝΟΒΑ), Κοφίδη Παρασκευή (ΝΟΒΑ), Μαλκογεώργου Σοφία (ΝΟΒ), Παπάζογλου Ευαγγελία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Πλατανιώτη Ευαγγελία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Σαραντίδη Σοφία (ΝΟΒ), Ταξοπούλου Αννα-Μαρία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Ταξοπούλου Αναστασία (ΑΝΟ Μεταμόρφωσης), Τσόλα Αθανασία, Φαραντούρη Βαλεντίνα (Νηρέας).

Θοδωρής Νταλαγιώργος