“ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ”

0
200

Ο παίκτης της ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Διονύσης Κάρουντζος, έκανε την δική του αποτίμηση, για το πρώτο μισό της σεζόν, τόνισε πως οι «ασπρόμαυροι», πρέπει να παρουσιαστούν καλύτεροι στον δεύτερο γύρο, στην συνέντευξη που έδωσε στο acpaok.gr.

Αναλυτικά η συνέντευξη στο acpaok.gr:

«Ο αθλητής της ομάδας υδατοσφαίρισης του Δικεφάλου, Διονύσης Καρούντζος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr για την πορεία μέχρι τώρα, τη συνέχεια, ενώ ακόμη έστειλε και τις ευχές του για το νέο έτος…

Για την πορεία της ομάδας στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου…

Δεδομένης της θέσης μας στο βαθμολογικό πίνακα, η πορεία μας μπορεί να χαρακτηριστεί μέτρια, καθώς η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες για υψηλότερους στόχους. Παρ’ όλα αυτά το ρόστερ και το μπάτζετ μιας ομάδας δεν καθορίζουν την κατάταξη που θα λάβει στο τέλος της κανονικής διάρκειας, αλλά η προσπάθεια εντός του αγωνιστικού χώρου. Οπότε αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε….

Με τη νέα χρονιά τι να περιμένουμε;

Η ομάδα έχει δείξει ότι παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται ολοένα και καλύτερη. Οπότε αυτό που πρέπει να περιμένουμε είναι ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και κατ’ επέκταση μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Οι ευχές σου για το νέο έτος…

Υγεία και πολλά χαμόγελα σε όλο το κόσμο. Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του ΠΑΟΚ με πολλές επιτυχίες. Καλή χρονιά…»