ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ Ο ΝΟΒ

0
308

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1, μετά την εντός έδρας νίκη επι του Ολυμπιακού με 4-3 για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Στο ματς του Λαιμού οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ κλειστά στην άμυνα, εξουδετερώνοντας τα ατού των αντπάλων, με τις δύο τερματοφύλακες Τζόνσον του ΝΟΒ και Σταματοπούλου του Ολυμπιακού, να είναι πρωταγωνίστριες. Ιδιαιτέρως η Αμερικανίδα των γηπεδούχων κατέβασε “ρολά”. Ο ΝΟΒ προηγείτο και ο Ολυμπιακός ισοφάριζε και η Ελένη Ελληνιάδη ήταν η πολυτιμότερή παίκτρια της ομάδας της Βουλιαγμένης, καθώς πέτυχε και το νικητήριο γκολ, 3.48 πριν από τη λήξη της γ΄περιόδου (2 γκολ συνολικά από τα 4).

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-3

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 1-0, 0-0.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Τζόνσον, Χαραλαμπίδη, Χυδηριώτη, Ελληνιάδη 2, Κοκκινάκη, Ξενάκη, Νίνου Ειρ., Πάτρα, Κώτσια 1, Διαμαντοπούλου Β., Ράνεϊ 1, Μαστρόκαλου, Κοτσιώνη, Νίνου Π., Γιαννοπούλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγκενς, Ελευθεριάδου, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού.

Δαιτητές: Αχλαδιώτης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλλης