ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ Ο ΑΝΟΓ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

0
216

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας έμεινε ζωντανός στην υπόθεση κατάκτησης της 3ης προνομιούχου θέσης (που οδηγεί στην Ευρώπη) στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών, καθώς έφερε στα ίσα τη σειρά με τον Εθνικό Πειραιά και όλα θα κριθούν στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα.

Η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα κατάφερε να επιβληθεί επί του Εθνικού στη διαδικασία των πέναλτι, με συνολικό σκορ 9-8 (κανονικός αγώνας 5-5, πέναλτι 4-3), στο κολυμβητήριό της στη Γλυφάδα, ισοφάρισε σε 1-1 νίκες και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές Σάββατο (11/5) στις 20.30 στην έδρα του Εθνικού στον Πειραιά.

Ο ΑΝΟΓ προηγήθηκε με 5-3, αλλά ο Εθνικός μείωσε και ισοφάρισε στο τελικό 5-5 με δύο γκολ της Λογοθέτη. Στα πέναλτι οι κοπέλες του ΑΝΟΓ πιο ψύχραιμες, ευστόχησαν στις τέσσερις από τις πέντε εκτελέσεις, ενώ οι κυανόλευκες έχασαν δύο, ανάμεσά τους την τελευταία καθοριστική (σκόραραν για τον ΑΝΟΓ οι Καλαργυρού, Κοντονή, Μαμόγλου, Λούδη και για τον Εθνικό οι Μπενέκου, Μακί και Κατσίμπρη).

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 9-8 (κ.α. 5-5, 4-3 πέν.)

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 0-1, 1-2, πέν. 4-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου 1, Κόλλια 1, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 1, Καρίτσα, Γροζοπούλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη, Αποστολίδου, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη, Λογοθέτη 2, Πέττα, Μακί 3, Μπάξτερ 1, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή 1, Αναγνώστου.

Διαιτητές: Κραβαρίτης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Πηγή: www.koe.org.gr