“ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ”

0
151

Μετά την ολοκλήρωση του πανελληνίου πρωταθλήματος καταδύσεων στις κατηγορίες Γ’ και Δ’ που έγινε στο ΟΑΚΑ, η Πέπη Χαραλάμπους έφορος του σωματείου Άργω που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Δ’ Κατηγορία, μίλησε στο pisina.net, για την προσπάθεια των αθλητών της, για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και των συμμετοχών, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα.

Για την προσπάθεια των αθλητών της δήλωσε:

‘’Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την προσπάθεια των αθλητών, που συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Είχαμε καλή συμμετοχή. Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες.. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν από την ομάδα μας περίπου 15 παιδιά.’’

Για την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και τις πολλές συμμετοχές:

“Το πρωτάθλημα ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με πολλές συμμετοχές και διήρκεσε αρκετές ώρες. Οι γονείς των παιδιών παρακολούθησαν το πρωτάθλημα και το υποστήριζαν μέχρι τελευταία στιγμή”.

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα στην Ελλάδα:

“Το άθλημα αυτό στην Ελλάδα δεν είναι τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό. Ότι κάνουμε , το κάνουμε εμείς ως σύλλογοι. Είναι ένα άθλημα δύσκολο, θεαματικό ταιριάζει στον Έλληνα αλλά έχουμε λίγες εγκαταστάσεις. Αυτή την στιγμή λειτουργεί στην Αττική μόνο το ΟΑΚΑ. Πρέπει να είναι κάποιος ο οποίος να μένει κοντά για να μπορέσει να ασχοληθεί το παιδί του με το συγκεκριμένο άθλημα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, δύσκολες οι καταστάσεις και βιώνουμε κι όλοι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες”.

Γιώργος Χρήστου