ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ

0
517
Το εκρηκτικό μας ντουέτο μιλάει στην pisina.net για την 10η θέση που κατέλαβε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η Εβέλινα Παπάζογλου και η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι ικανοποιημένες από το τελικό αποτέλεσμα αλλά θεωρούν ότι άξιζαν κάτι παραπάνω.
Δείτε παρακάτω τι δήλωσαν:
 
Εβελίνα Παπάζογλου- Ντουέτο
«Καταλάβαμε την 10η θέση όπως είναι γνωστό. Εκτελέσαμε τα προγράμματα μας πάρα πολύ καλά. Ήταν μια ωραία εμπειρία. Ο βασικός μας στόχος που ήταν να μείνουν ικανοποιημένες οι προπονήτριες μας επετεύχθη. Από εκεί και πέρα αξίζαμε σίγουρα παραπάνω πράγματα στη θέση με βάση αυτά που είδαμε από τους αντιπάλους μας, αλλά αυτό δυστυχώς δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν μπορούμε να το κρίνουμε εμείς. Ήταν απόφασή τους και έτσι έγινε».
Ευαγγελία Πλατανιώτη- Ντουέτο.
 «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, τουλάχιστον με την απόδοση που πιάσαμε. Για την Εβελίνα ήταν οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες, πιστεύω τα πήγε αρκετά καλά. Έδωσε τον καλύτερο της εαυτό. Όσο για εμένα θεωρώ πως και εγώ προσπάθησα όσο μπορούσα. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε πως το να παίρνεις μια θέση στη συγχρονισμένη κολύμβηση δεν είναι μόνο θέμα απόδοσης, αντιθέτως παίζουν ρόλο και εξωτερικοί παράγοντες, όπως είναι οι κριτές και οι βαθμολογίες που προσφέρουν».
Γιώργος Χρήστου