ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ: “ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ FINAL-4”

0
125

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα, έχοντας πετύχει το “12 στα 12”, καθώς επικράτησε και του αξιόλογου Απόλλωνα Σμύρνης στο Γουδί, με σκορ 12-4 και πλεον στρέφεται στο Final-4 του κυπέλλου, που θα γίνει στο Καρπενήσι (18-19/1).

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Θοδωρής Βλάχος, έκανε δηλώσεις στο olympiacossfp.gr: «Ήταν τελευταίο παιχνίδι, πριν τη διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, που είναι την επόμενη εβδομάδα, στο Καρπενήσι. Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα, καθώς έγινε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, στις οποίες δεν είμαστε συνηθισμένοι. Παρόλα αυτά πήραμε μια άνετη νίκη και επικεντρωνόμαστε τώρα στο Final-4 του κυπέλλου, όπου θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, με τη σειρά του δήλωσε τα εξής: «Θέλαμε τη νίκη και φτάσαμε σε αυτή με άνεση παρόλες τις καιρικές συνθήκες. Συνεχίζουμε την αήττητη πορεία μας και διευρύναμε το ρεκόρ μας στο πρωτάθλημα. Σημασία έχει ότι κερδίσαμε και μπορούμε τώρα να συγκεντρωθούμε στο Final-4 του κυπέλλου».