ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ COVID-19 Ο ΠΡΕΚΑΣ

0
741


Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην Εθνική ομάδα Ανδρών και Γυναικών, μετά την γνωστοποίηση ότι ο διεθνής πολίστας Μανώλης Πρέκας βρέθηκε θετικός στον Covid-19. Η Κολυμβητική Ομοσπονδία παρενέβη άμεσα για την κατάλληλη προφύλαξη για τα υπόλοιπα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας ομάδων, ενώ θα προχωρήσει και σε απολύμανση του Κολυμβητηρίου του Αγίου Κοσμά.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΚΟΕ για το θέμα:

«Μετά από ύποπτο κρούσμα κορονοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν τόσο σήμερα Σάββατο (1/8) το απόγευμα, όσο και την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Παράλληλα κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά για να γίνει απολύμανση.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».