Η LEN ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΥΨΟΥΣ 30.000 ΕΥΡΩ

1
276

Η νέα σεζόν του Champions League πρόκειται να ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου, με την συμμετοχή 12 ομάδων.

Η LEN αναδιάρθρωσε την διοργάνωση, λόγω των αρνητικών επιπτώσεων της πανδημίας στον αθλητισμό. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σύλλογοι κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, χαλάρωσε τους όρους που πρέπει να πληρούν οι σύλλογοι για να συμμετέχουν στο Champions League.

Σύμφωνα με πληροφορίες από του total-waterpolo.com, η LEN αποφάσισε να αναστείλει την απόφαση με την οποία καθένας από τους κατόχους wild card πρέπει να πληρώσει 30.000 ευρώ για το τέλος εισόδου. Η απόφαση αυτή ισχύει από το 2013.

Δέκα σύλλογοι έχουν wild card για την επόμενη σεζόν: Φερεντσβάρος, Μπαρτσελονέτα, Ντιναμό Τιφλίδας, Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι, Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, Μαρσέιγ, Ολυμπιακός, Προ Ρέκο, Ανόβερο και Σπαντάου.

Ο Γιάντραν Χέρτζεκ Νόβι δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θα συμμετέχει στο Champions League. Φήμες λένε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, αλλά οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτά τα νέα. Αυτή η ακύρωση του τέλους συμμετοχής, ίσως βοηθήσει αυτήν την απόφαση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ούτε καν έπρεπε ν’ αναφέρoνται για ολόκληρο Ολυμπιακό τα 30 χιλιάρικα. Ακόμα είναι τεράστια ντροπή αν δεν πάρει μέρος στο φετινό Champions League.

Comments are closed.