Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ

0
148

Σε συνέντευξη Τύπου η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις  14:00 στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα του πλάνου της οικονομικής εξυγίανσης και της διοικητικής αναδιοργάνωσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αλλά και το νέο πρόγραμμα εγγραφής/ανανέωσης μελών στον Ερασιτέχνη.

Η συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου είχε ανακοινωθεί από τον Επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, από τις 21 Ιανουαρίου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των τεσσάρων ομάδων βόλεϊ και πόλο. Όλοι στη διοίκηση περίμεναν πως και πως αυτή την ανακοίνωση, αφού θα επισημοποιήσει πλέον πως διακανονίστηκαν όλα τα χρέη που παρέλαβε η νέα διοίκηση, από την 1η Ιουλίου του 2011, όταν και ανέλαβε.

Ο Κουντούρης, θα μιλήσει στους παρευρισκομένους στη Λέσχη, για όλες τις κινήσεις που έγιναν την τελευταία διετία, ώστε να φτάσει ο σύλλογος σε πλήρης εξυγίανση μέσα σε χρόνο-ρεκόρ, ενώ αναμένεται να παρουσιάσει και το πλάνο του για το μέλλον του Ερασιτέχνη. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν και κάποιες αλλαγές στη διοίκηση της ομάδας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει αύριο μετά τις ανακοινώσεις που προαναφέρθηκαν.

Φαίνεται λοιπόν, πως στο λιμάνι δεν υπάρχει διάθεση να θριαμβολογήσουν για όσα πέτυχαν την τελευταία διετία, αλλά πως κοιτάνε το μέλλον του σωματείου και πως αυτό θα είναι ακόμη καλύτερο από το παρόν.