Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟ PISINA TROPHY

2
508

Ολοκληρώθηκε προχθές η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 των ανδρών και η ψηφοφορία στο pisina trophy, έχει πάρει φωτιά.
Στην συνολική βαθμολογία πλέον οι θέσεις παίζονται σε βαθμούς μικρότερους του 1.
Πλέον προηγείται ο Μαυροβούνιος Μοσκόφ του Απόλλωνα και από πολύ κοντά βρίσκονται οι Βουλγαράκης των Χανίων, ο Καρούντζος του Εθνικού, ο Φουντούλης του Ολυμπιακού (και με 1 παιχνίδι λιγότερο, αφού εκκρεμεί αυτό στην Κρήτη με τον ΟΦΗ), ο Φλέγκας του Υδραικού, ο Καραμπέτσος της Χίου, ο Πρωτονοτάριος του Πανιωνίου, ο Ζάτοβιτς του ΠΑΟΚ και ο Μπργκούλιαν του Πανιωνίου.

Πλέον οι παίκτες που έχουν ψηφιστεί είναι 102.
Συνολικά λοιπόν έχουν ψηφιστεί 14 τερματοφύλακες, με τον Φλέγκα να προηγείται και να ακολουθούν οι Καραμπέτσος, Πρωτονοτάριος, Γαλανίδης και Λεβεντάκης.
Οι αμυντικοί είναι συνολικά είναι 19, με τον Μπργούλιαν να προηγείται και να ακολουθούν οι Σκουμπάκης, Ομπράντοβιτς, Τίγκας, Τοράκης.
Οι φουνταριστοί είναι 16 και μπροστά βρίσκεται ο Βουλγαράκης. Ακολουθούν οι Φωσκολος, Χαραλαμπόπουλος, Μιμίδης, Σολανάκης και Κάκαρης.
Τέλος, οι περιφερειακοί είναι 53 και πρώτος προς το παρον είναι ο Μοσκόφ. Ακολουθούν οι Καρούντζος, Φουντούλης, Ζάτοβιτς, Κουτσιαλής και Παπαδόγκωνας.

Ακολουθεί ο αναλυτικός πίνακας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κανένας παίκτης του ΟΦΗ δεν βαθμολογήθηκε αυτή την αγωνιστική???!!!

    • Εχεις δίκιο, Κάναμε λάθος και ξεχάσαμε να βάλουμε τους βαθμούς του ΟΦΗ. Ο πίνακας θα αλλάξει σε λίγα λεπτά.

Comments are closed.