Η ΜΑΚΚΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

0
258

Ο Εθνικός Πειραιά θα βρίσκεται ακόμη μία χρονιά στην Ευρώπη, καθώς επικράτησε στο φινάλε του ΑΝΟ Γλυφάδας με 10-9, χάρη σε γκολ της ΜακΚι 0:26 πριν τη λήξη και κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Το παιχνίδι είχε έντονες συγκινήσεις και συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ με την ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη να επικρατεί στις λεπτομέρειες.

Οι Γλυφαδιώτισσες κατάφεραν να προηγηθούν και με 7-5, αλλά ο Εθνικός έμεινε ζωντανός και μείωσε σε 7-6, στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ισοφάρισε, οι ομάδες πήγαιναν γκολ γκολ, αλλά με δύο γκολ της ΜακΚι στο φινάλε ο Εθνικός ισοφάρισε και πήρε την νίκη (10-9.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΙΡΑΙΑ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-9

Οκτάλεπτα: 4-3, 1-2, 1-2, 4-2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Κώστας Βαμβακάρης):Σωτηρέλη, Λούδη Αν., Μπενέκου 1, Τζελέπη 2, Αποστολίδου 1, Μπίσμπα, Χατζηκυριακάκη 1, Λογοθέτη 2, Πέττα, ΜακΚι 3, Μπάξτερ, Νιαρχάκου, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Αναγνώστου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού 2, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ευα. 1, Μαμόγλου 2, Κόλλια, Αντωνιάδη, Γρηγοροπούλου 1, Ακριτίδου, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 2, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Γροζοπούλου.