Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

0
240

«Ζωντανεύει» για τα καλά η υδατοσφαίριση στη Χαλκίδα, με συμμετοχή και του γυναικείου τμήματος του Ν.Ο.Χ. μετά από χρόνια στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας

Με αργά και σωστά βήματα συνεχίζεται η καλή δουλειά της διοίκησης και των προπονητών του τμήματος υδατοσφαίρισης του Ν.Ο.Χ., όπου βάλθηκαν να ζωντανέψουν για τα καλά το τμήμα! Μετά τις επιτυχίες της ανδρικής ομάδας (άνοδος και συμμετοχή στην Α2 για δεύτερη συνεχή χρονιά), της συμμετοχής στο πρωτάθλημα μίνι παίδων και εφήβων, ήρθε και η σειρά των γυναικών να πάρουν τη σκυτάλη. Η γυναικεία ομάδα του Ν.Ο.Χ. ρίχνεται ξανά στις μάχες της πισίνας μετά από χρόνια, φιλοξενώντας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18-19/6 στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο της Χαλκίδας τον 2ο όμιλο, στον οποίο και συμμετέχει, με αντιπάλους τον ΟΕΑΝΑΒ από το Βόλο, το Γ.Σ. Ηλιούπολης και τον Κ.Ο. Καρδίτσας. Η γυναικεία ομάδα του Ν.Ο.Χ. είναι νεοσύστατη, στελεχώνεται ως επί το πλείστον από μικρά κορίτσια και κύριος στόχος είναι να αγωνιστούν για πρώτη φορά και να έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τις εμπειρίες ενός πρωταθλήματος, ώστε σιγά σιγά να μπουν οι βάσεις για τη μελλοντική πορεία του γυναικείου τμήματος.

Το Πρωτάθλημα της  Β’  Εθνικής κατηγορίας  Γυναικών  για το έτος  «2016»  θα διεξαχθεί σε τρεις (3) ομίλους σε δύο φάσεις (προκριματική-τελική), με το σύστημα  POOL  (ένας εναντίον όλων).  Μετά το τέλος της  Προκριματικής Φάσης, προκρίνονται για την Τελική Φάση, οι  (2) πρώτες ομάδες, από κάθε όμιλο. Σύνολο: (6)ομάδες. Μετά το τέλος των αγώνων της Τελικής Φάσης, οι δυο (2) πρώτες ομάδες ανέρχονται στην  Α2  κατηγορία  Γυναικών  για το έτος  «2016 – 2017».