Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑ!

0
763

Αρχικά ξεκίνησαν οι φήμες, στη συνέχεια ανακοινώθηκε, και πλέον είναι γεγονός. Ο Νίκσα Ντόμπουτ είναι πλέον παίκτης της Προ Ρέκο. Η ισχυρή ιταλική ομάδα έγινε ακόμη ισχυρότερη με την παρουσία αυτού του γίγαντα (με ύψος 2μ.) της υδατοσφαίρισης.

Η Προ Ρέκο καλωσόρισε επισήμως τον Ντόμπουτ, όπου έχει προπονηθεί στο παρελθόν κάτω από τις οδηγίες του Ράτκο Ρούντιτς. Ο Ντόμπουτ αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, όπου η Κροατία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Ανάμεσα στις μεγάλες επιτυχίες του είναι και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ζάγκρεμπ το 2010. Το 2015 τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 4 ετών, έπειτα από έλεγχο ντόπινγκ, με την ποινή του να λήγει πριν από λίγες ημέρες.

Ο Κροάτης που θα κάνει ντεμπούτο στις 13 Απριλίου, στον αγώνα της Ρέκο με την Φερεντσβάρος, δήλωσε για την άφιξή του στην ομάδα:

“Είναι μια απίστευτη ευκαιρία να αγωνιστώ στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και είμαι ευγνώμων γι αυτό. Θέλω να ανακτήσω γρήγορα την φόρμα μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της”.