«Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ»

0
253

Για την 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League η Έγκερ, στην οποία αγωνίζεται ο Άγγελος Βλαχόπουλος φιλοξένησε την Γιαντράν, νικώντας τη με 8-4. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης με την Έγκερ μάλιστα να βρίσκεται στην δεύτερη θέση. Αναφορικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι, μίλησαν σε ουγγρικό μέσο οι δύο προπονητές των ομάδων, αλλά και δύο παίχτες της Έγκερ.

Αρχικά ο προπονητής της Έγκερ Νόρμπερτ Νταμπρόφσκι δήλωσε: «Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι πολύ καλύτερη και δυσκολότερη από το εγχώριο πρωτάθλημα. Πριν το παιχνίδι πίστευα ότι θα έχουμε δύσκολο έργο και ότι θα δυσκολευτούμε στο να πετύχουμε γκολ. Θα έπρεπε να ήμασταν από την αρχή προσεκτικοί και υπομονετικοί, ώστε να καλύψουμε και το κενό του Μπάλαζ Χαράι. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι μπορέσαμε και υπερασπιστήκαμε την εστία μας, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της διοργάνωσης».

Από την άλλη, ο προπονητής της Γιαντράν Βλάντιμιρ Γκοίκοβιτς τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Έγκερ για σήμερα, ήταν καλύτερη από εμάς και κέρδισε απολύτως δίκαια. Έκαναν λιγότερα λάθη από εμάς και είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν με τρία γκολ διαφορά. Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας να πλησιάσουμε, αλλά κάναμε λάθη στην τελική μας προσπάθεια. Σ’ αυτό το επίπεδο και με αυτόν τον αντίπαλο είναι δύσκολο να ανατρέψεις ένα τέτοιο σκορ».

Ο αρχηγός της Έγκερ Μπράνισλαβ Μίτροβιτς δήλωσε: «Πλέον έχουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητές μας. Και οι δύο ομάδες ήμασταν κουρασμένες, αλλά σε σχέση με το φθινοπωρινό πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ σκληρότεροι. Σήμερα θεωρώ ότι εκμεταλλευτήκαμε όλες τις ευκαιρίες που μας έδωσαν οι αντίπαλοι και φτάσαμε σε αυτή τη νίκη. Ελπίζω ότι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας θα φτάσουμε μακριά στη διοργάνωση».

Τέλος, για το παιχνίδι αυτό μίλησε άλλος ένας παίχτης της Έγκερ. Ο Στραχίνια Ράσοβιτς ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Η Γιαντράν έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο προπονητής τους μας ξέρει καλά και ήταν πανέτοιμος γι’ αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι το κλειδί για τη νίκη ήταν η άμυνά μας, καθώς δεχτήκαμε μόλις τέσσερα γκολ».