ΖΥΜΒΡΑΓΑΚΗΣ: “ΑΠΟΧΩΡΩ ΩΣ ΦΙΛΟΣ”

0
323

Ο Νηρέας Χαλανδρίου κατέκτησε την δεύτερη θέση στο final-5 της Β’ κατηγορίας και κέρδισε την άνοδο την Α2.

Αυτοί ήταν οι τελευταίοι αγώνες του Παναγιώτη Ζυμβραγάκη στον πάγκο της ομάδας (νεος προπονητης ο Νικος Καραμανης).

Με ανακοίνωσή του ο πρώην τεχνικός του Νηρέα, μίλησε για τα 4 χρόνια παρουσίας του.

“Ένας μεγάλος κύκλος τεσσάρων ετών έκλεισε την Κυριακή 02/08 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άνοδος για το αντρικό στην Α2 κατηγορία.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο του Νηρέα Χαλανδρίου, κ. Γιακουμάτο Δημήτρη και το σύνολο του Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ν’ αναλάβω την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, καθώς και για τη στήριξή τους αυτά τα χρόνια. Εν συνεχεία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου προπονητές, τους γονείς των νεότερων αθλητών μου για την εμπιστοσύνη τους και τους εφόρους για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Την άνοδο αυτή την αφιερώνω στον κ. Κώστα Τσιάμη, με ένα βαθύ ευχαριστώ για την προσφορά του!
Τέλος, θα ήθελα να κάνω ξεχωριστή αναφορά στους αθλητές μου μικρούς και μεγάλους. Στα τέσσερα χρόνια που συνεργαστήκαμε είχαμε επιτυχίες και αποτυχίες. Παλεύαμε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στο τέλος δικαιώθηκαμε (σ.σ. άνοδος στην Α2 κατηγορία των ανδρών). Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας είναι πολύ μικρό για το σπουδαίο σας επίτευγμα, το οποίο το αξίζετε όλοι ανεξαιρέτως!
Κλείνοντας, θα ήθελα επισήμως να ανακοινώσω πως αποχωρώ ως φίλος από το σύλλογο έπειτα από τέσσερα χρόνια πορείας, γεμάτος θετικά συναισθήματα, κρατώντας μόνο τις πιο θετικές και τις πιο δυνατές αναμνήσεις. Είναι αρκετές οι στιγμές που όλοι μαζί πετύχαμε τους στόχους μας.
Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον σας.
Παναγιώτης Ζυμβραγάκης”.