ΕΦΥΓΕ Ο ΦΩΝΤΑΣ ΜΟΥΔΑΤΣΙΟΣ

2
615

Μοιάζει ψέμα αλλά είναι μια τραγική πραγματικότητα. Ο Φώντας Μουδάτσιος έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία μόλις 60 ετών. Πρώην αθλητής του παναθηναϊκού και του εθνικού, ομοσπονδιακός προπονητής στην γυναικεία υδατοσφαίριση, σύζυγος της ολυμπιονίκου Δήμητρας Ασιλιάν και πατέρας ενός παιδιού, έφυγε από καρδιά σήμερα και έχει προκαλέσει σοκ η απώλεια του στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Ο Φώντας είχε πάρει μέρος σε δύο ολυμπιακούς αγώνες, το 1980 στην Μόσχα  και το 1984 στο Λος Άντζελες. Η απώλεια είναι δυσβάσταχτη.

Η απώλεια του Φώντα έρχεται να προστεθεί σε αυτές του Ηλία Δαμάσκου, του Αλέξη Σταϊκοπούλου και του Γιώργου Παπαμιχαλη που έφυγαν τις τελευταίες εβδομάδες και συγκλόνισαν το χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Συντετριμμένος ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας κύριος Δημήτρης Διαθεσόπουλος προέβη στην κάτωθι δήλωση: 

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συντετριμμένος. Έχω μείνει στήλη άλατος. Ένα χρυσό παιδί, ένα μάλαμα, έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή. Υπέροχος αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος. Σαν κύριος ήρθε στην Ομοσπονδία και σαν κύριος έφυγε. Δεν δημιούργησε ποτέ του πρόβλημα. Ποτέ δεν είχε δεύτερη κουβέντα να πει. Δεν έδωσε ουδέποτε δικαίωμα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ήταν ένας κύριος. Συλλυπητήρια στην σύζυγό του, την ολυμπιονίκη Δήμητρα Ασιλιάν και στην οικογένειά του».

2 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.