“ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ” ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ

1
434

Ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του Παναθηναϊκού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, φτάνοντας στη νίκη με 17-5 στο Γουδί.

Ο Παναθηναϊκός του Νίκου Βενετόπουλου αγωνίστηκε χωρίς τους δύο ξένους του (ο Κόξιτς έχει έναν τραυματισμό στο πόδι και Σμιθ θα αφιχθεί σε λίγες ημέρες)), ενώ ο Βλάχος για τον Ολυμπαικό δεν είχε στυη σύνθεση τον Άλεξ Γούνα (για λόγους ξεκούρασης) και φυσικά δύο από τους τέσσερις ξένους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-17

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-2, 1-6, 1-5

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης, Παπαδημητρίου Δ. 1, Μαλανδράκης, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος 2, Πανταζόπουλος 1, Αθανασίου, Γκαράνης 1, Παπαδημητρίου Αλ., Χατζηγούλας, Σαλτερής, Εγνατιάδης, Ορφανός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης 2, Γεννηδουνιάς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης 2, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 4, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Α, Χαλυβόπουλος Ι.

Διαιτητές: Μπιράκης, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Comments are closed.