ΕΡΕΥΝΑ pisina.net: ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ PLAY OFF

0
389

Την προσεχή Πέμπτη 25 Ιουνίου λήγει η διορία που έχει δώσει η ΚΟΕ στις ομάδες που θέλουν να συμμετέχουν στα play off.

Θυμίζουμε πως Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Απόλλων Σμύρνης και Υδραϊκός έχουν εξασφαλίσει τις τέσσερις από τις έξι θέσεις των play off, ενώ τις δύο εναπομείνασες θα διεκδικήσουν ο Εθνικός, ο ΑΝΟΓ και ο Α.Ο. Π. Φαλήρου.

Μέχρι και την Δευτέρα το βράδυ καμία ομάδα δεν είχε στείλει εγγράφως τις προθέσεις της στην Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pisina.net, ο Ολυμπιακός, ο ΝΟ Βουλιαγμένης και ο Απόλλωνας έχουν πει το τελευταίο διάστημα πως θέλουν να συμμετέχουν στα play off. Οι άνθρωποι του Υδραικού δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη, όμως φαίνεται πως και αυτοί θα είναι θετικοί στην συμμετοχής τους, σε κάτι που συμβάλει και ο πρόεδρος του συλλόγου, Θοδωρής Μουστακαρίας που είναι και μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ.

Σύμφωνα με την έρευνα του pisina.net το Π. Φάληρο θα κατέβει στο πρωτάθλημα με το δίδυμο Νίκου Καραμάνη και Αργύρη Θεοδωρόπουλου στον πάγκο της ομάδας, έπειτα από την διακοπή της συνεργασίας με τον Τεό Λοράντο. Ο Δημήτρης Κραβαρίτης που είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, θα βρίσκεται κοντά στους δύο προπονητές, αλλά όχι στον πάγκο. Θετικός στην συμμετοχή του στα play off, είναι και ο Εθνικός.

Απομένει η άποψη του ΑΝΟ Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συμβούλιο, στο οποίο θα αποφασισθεί ποια πρόταση θα καταθέσει την Πέμπτη στην ΚΟΕ.

Μένει να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες…

Θυμίζουμε πως στην Α1 γυναικών θα ολοκληρωθεί πρώτα η κανονική περίοδος και μετά θα αγωνιστούν μόνο οι δύο πρώτες ομάδες για την ανάδειξη του πρωταθλητή (2 νίκες).