ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ

0
228

Σε νέα εποχή, όσον αφορά την αγωνιστική ομάδα του κολυμβητικού τμήματος, μπαίνει ο Ηλυσιακός Α.Ο.

Αφενός, η διοίκηση του κολυμβητικού τμήματος του Ηλυσιακού Α.Ο., σεβόμενη την επιθυμία του προπονητή της αγωνιστικής ομάδας, κυρίου Γιώργου Καλλή, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας μαζί του, αφετέρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο προπονητή, Γιάννη Βελέντζα.

Ο νέος επικεφαλής του κολυμβητικού τιμ, επιστρέφει στην ομάδα την οποία τίμησε επί σειρά ετών ως πρωταθλητής και στη συνέχεια στα πρώτα του βήματα ως προπονητής, έχοντας στα χέρια του μία αγωνιστική ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και πολύ όρεξη για δουλειά.

Στο βιογραφικό του ο Γιάννης Βελέντζας έχει να επιδείξει, πέραν της παρουσίας του στον Ηλυσιακό, την θητεία του στην ομάδα του Ωκεανού, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του υπήρξε ο Νηρέας Γέρακα, όπου παρέμεινε επί έντεκα συναπτά έτη ως πρώτος προπονητής.

«Τα πλάνα και οι φιλοδοξίες της διοίκησης του Ηλυσιακού Α.Ο. και του Γιάννη Βελέντζα συμπίπτουν απόλυτα και είμαστε πεπεισμένοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με επιτυχία που θα εξασφαλίσει την πρόοδο των κολυμβητών μας και την ενδυνάμωση του συλλόγου» τονίζει ο σύλλογος σε ανακοίνωση του.

Η πρώτη συγκέντρωση της αγωνιστικής ομάδας, προγραμματίστηκε για τις 31 Αυγούστου.