ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΝΤΙΟΧΟΥ ΣΤΗ ΝΕΠ

0
97

Η ΝΕΠ ανακοίνωσε την επιστροφή του Κωνσταντίνου Αντίοχου στην ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου. Ο 43χρονος ολ αράουντ πολίστας θα ενισχύσει την ομάδα του Φώτη Γιαννόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, βοηθώντας με τη μεγάλη του εμπειρία τα «δελφίνια».

«Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση της ΝΕΠ, η οποία κατεβαίνει με ένα νεανικό σύνολο στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής», δήλωσε ο Αντίοχος και πρόσθεσε: «Θα προχωράμε βήμα-βήμα στους στόχους που έχουν τεθεί, αρχικά για την παραμονή στην κατηγορία και στην συνέχεια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Υγεία σε όλους μας και καλή αγωνιστική χρονιά».

Παράλληλα η ομάδα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξη Στροφύλλα. Ο 21χρονος κεντρικός δηλώνει πανέτοιμος για να βοηθήσει τα «δελφίνια» να πετύχουν τους στόχους τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο. «Ο φετινός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, πραγματοποιώντας, ταυτόχρονα, καλές εμφανίσεις. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ωραίο πόλο. Υπό τις οδηγίες του προπονητή μας, Φώτη Γιαννόπουλου, πιστεύω ότι θα είμαστε αντάξιοι τον προσδοκιών που υπάρχουν. Εχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Ο Αλέξης Στροφύλλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here