ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ Ο ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ

0
683

Ένας χρόνος ήταν αρκετός για τον Κωνσταντίνο Κοκκινάκη, ο οποίος μετά την ομάδα των Μίνι Παίδων του ΝΟ Βουλιαγμένης, την περίοδο 2017-2018, συμφώνησε με τον Υδραϊκό να αναλάβει εκ νέου τα καθήκοντα προπονητή στην ομάδα των Μίνι Παίδων του σωματείου.

Παράλληλα, ο έμπειρος πολίστας θα παραμείνει ως παίκτης στην ανδρική ομάδα και θα αγωνίζεται για ένα ακόμα χρόνο στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ακαδημίες του Υδραϊκού καλωσορίζουν τον Κώστα Κοκκινάκη στο προπονητικό επιτελείο του Ομίλου. Ο 43χρονος πολίστας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΥΝΟ, ώστε να αποτελέσει προπονητικό δίδυμο με τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, αναλαμβάνοντας από τη νέα αγωνιστική περίοδο τα ηνία των Μίνι Παίδων (2007-2008) και των 2006, ενώ παράλληλα θα συνεχίζει να αγωνίζεται με την ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Κοκκινάκης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Εθνικό, στον Πανιώνιο, στον Παναθηναϊκό, στον Νηρέα Λαμίας, ενώ την τελευταία πενταετία φοράει το σκουφάκι του Υδραϊκού. Με την εθνική ομάδα έχει λάβει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς Αγώνες, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο. Κατά την περίοδο 2017-2018 είχε διατελέσει προπονητής Μίνι Παίδων στη Βουλιαγμένη.

Το ydraikos.gr καλωσορίζει τον Κώστα Κοκκινάκη και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα χρώματα του Ομίλου μας!