ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΩΡΙΣ PLAY OFF Η Α1

1
348

Σημαντικές  είναι οι εξελίξεις στην Α1 ανδρών αναφορικά με τα play off. Οι ομάδες αρχικά εξέφρασαν, μέσω δηλώσεων των προπονητών τους στην σελίδα μας, την άποψη ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στα play off και μετά είπαν ότι δεν θέλουν, ενώ αυτές που αρχικά δεν ήθελαν  τώρα θέλουν.

Με κοινή επιστολή, τα σωματεία του Ολυμπιακού, το ΝΟ Βουλιαγμένης, του Εθνικού Πειραιώς, του ΑΟ Π. Φαλήρου και του Υδραϊκού, δήλωσαν στην ΚΟΕ πως δεν επιθυμούν την διεξαγωγή της διοργάνωσης. Το ίδιο αποφάσισε και ο Απόλλων Σμύρνης. Αντίθετα ο Πανιώνιος είπε ότι επιθυμεί την διεξαγωγή των play off, όπως και ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος αρχικά είχε διαμηνύσει μέσω ανθρώπων που τον εκφράζουν πως δεν θέλει.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα πραγματοποιηθούν play off και το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με την ολοκλήρωση των 4 αγωνιστικών που απομένουν, το τριήμερο 6, 7 και 8 Ιουλίου.

Εκτός «θαύματος», ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος ο πρωταθλητής Ελλάδος, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για την 3η θέση ανάμεσα σε Απόλλωνα και Υδραϊκό, οι οποίοι έχουν και μεταξύ τους αναμέτρηση την προτελευταία αγωνιστική.

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.