ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Η ΠΕΤΤΑ

0
136

Η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Πειραιώς συνεχίζει να ενισχύεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση μιας ακόμα παίκτριας.

Ο λόγος για την Ξένια Πέττα, η οποία επιστρέφει στον «Αυτοκράτορα» ύστερα από απουσία 2 χρόνων και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Κώστα Βαμβακάρη. Η 19χρονη φουνταριστή έκανε τα πρώτα της βήματα στα φυτώρια του Ολυμπιακού, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν για λογαριασμό του Ν.Ο Ρεθύμνου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Tο γυναικείο τμήμα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Xenia Petta, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η Ξένια Πέττα έχει γεννηθεί στις 5 Ιουνίου του 1999 και θα ενισχύσει την ομάδα του Kostas Vamvakaris στη θέση της φουνταριστής, ενώ ξεκίνησε την αθλητική της διαδρομή στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η νεαρή παίκτρια έχει φορέσει ξανά στο παρελθόν το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» το 2016 και τώρα επιστρέφει στον σύλλογο, ύστερα από μια σεζόν που έπαιξε στον ΝΟ Ρεθύμνου.

Το γυναικείο τμήμα του Εθνικού Πειραιώς και ο υπεύθυνος της ομάδας, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ, καλωσορίζουν την Ξένια Πέττα στον σύλλογο και της εύχονται κάθε επιτυχία σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο στις επερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Α1 γυναικών, Κύπελλο Ελλάδος και Euroleague.

Η δήλωση της Ξένιας Πέττα για την επιστροφή της στον Εθνικό Πειραιώς, στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω ξανά στον Εθνικό και μου δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Εύχομαι μια χρονιά γεμάτη υγεία για όλες μας και πολύ καλά παιχνίδια τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».