ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΕΙ Η Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

0
366

Με 4 παιχνίδια για την 4η αγωνιστική της 3ης φάσης, ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της Α1 των γυναικών.
Ο 1ος όμιλος είναι ήδη ξεκαθαρισμένος όσον αφορά τις θέσεις.
Ο Ολυμπιακός που είναι 1ος, υποδέχεται το Ρέθυμνο σε ένα ματς που δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, παρά μόνο που θα φτάσει το κοντέρ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 17.00 στον Πειραιά.
Μισή ώρα αργότερα, στον Λαιμό, η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Εθνικό σε ένα ματς που επίσης δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Η βαθμολογία στον όμιλο των θέσεων 1-4 είναι η ακόλουθη:

  1. Ολυμπιακός 15
  2. Βουλιαγμένη 9
  3. Εθνικός 4
  4. Ρέθυμνο 0

Το γεγονός ότι 3 αγωνιστικές πριν το τέλος όλα έχουν ξεκαθαρίσει και στις 4 θέσεις του ομίλου, πρέπει να προβληματίσει για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος με αυτό τον τρόπο. Ηδη ξέρουμε από τον Γενάρη τους 2 ημιτελικούς των πλέι οφ που θα γίνουν τον Μάιο και είναι: Ολυμπιακός-Ρέθυμνο και Βουλιαγμένη-Εθνικός.

Στον όμιλο των θέσεων 5-8 έχουν ήδη ξεκαθαρίσει οι θέσεις 5 και 8. Η μάχη γίνεται για την 6η θέση, η οποία οδηγεί την ομάδα που θα την κατακτήσει, εκτός πλέι άουτ.
Ο αγώνας λοιπόν στο Μαρούσι ανάμεσα στον Τρίτωνα και την Γλυφάδα δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η παρουσία για 1η φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα, της Αμερικάνας φουνταριστής Μπεκ, η οποία εδώ και 1 εβδομάδα προπονείται στο Μαρούσι με τον Τρίτωνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16.00
Το πολύ μεγάλο ματς της αγωνιστικής θα γίνει στην Πάτρα. Εκεί η ΝΕΠ υποδέχεται τον Νηρέα Χαλανδρίου που έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην 3η φάση. Ο Νηρέας είναι ήδη 2 βαθμούς επάνω από την ΝΕΠ και αν δεν χάσει είναι το μεγάλο φαβορί για την 6η θέση. Σε περίπτωση μάλιστα που κερδίσει, τότε ουσιαστικά εξασφαλίζεται. Η ΝΕΠ που έμπλεξε εξαιτίας της ήττας της στο Χαλάνδρι θέλει πάση θυσία την νίκη, αλλιώς θα πρέπει να ετοιμαστεί για τα πλέι άουτ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19.00.

Η βαθμολογία:

  1. Γλυφάδα 13
  2. Νηρέας Χ. 8
  3. ΝΕΠ 6
  4. Τρίτωνας 0