ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟ ΧΙΟΥ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

0
558

Ο Βραζιλιάνος, Ρούντα Φράνκο, ο οποίος αποτελούσε εισήγηση του Μάκη Μικέδη πριν αποχωρήσει από τον πάγκο του Ν.Ο. Χίου, θα ενισχύσει την ομάδα του νησιού στη μάχη της παραμονής.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου άλλαξε προπονητή, με τον Γιώργο Ντόσκα να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία αντί του Μάκη Μικέδη και παράλληλα ενισχύεται μετεγγραφικά ενόψει της μάχης που θα δώσει για την παραμονή στην Α1 πόλο ανδρών.

Ο Βραζιλιάνος, Ρούντα Φράνκο, ο οποίος αποτελούσε εισήγηση του Μικέδη, πηγαίνει στο νησί της μαστίχας για να ενισχύσει την ομάδα, η οποία φέτος δίνει αγώνα επιβίωσης στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 32χρονος περιφερειακός (γεννημένος στις 25/7/1986) είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, συμμετέχοντας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το καλοκαίρι του 2016. Με τους καριόκας κατέκτησε το χρυσό στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2011.

Έμπειρος παίκτης, ικανός και στη Χίο ελπίζουν να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να βοηθήσει άμεσα από την έναρξη της νέας χρονιάς, όπου κάθε ματς θα είναι «τελικός».

Πηγή: sport24.gr