«ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

0
227

Πολύ καλή παρουσία είχαν οι 11 αθλητές του Νηρέα Χαλανδρίου, στους Χειμερινούς αγώνες Παγκορασίδων- Παμπαίδων Α’ Β’ που ολοκληρώθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά. Ο Παναγιώτης Δούκας, αθλητής  του σωματείου του Νηρέα κατέκτησε τρια μετάλλια, με τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Χρήστο Γεωργακόπουλο να εμφανίζεται ευχαριστημένος από το συνολικό αποτέλεσμα: «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τους Χειμερινούς αγώνες, οι οποίοι για το σωματείο του Νηρέα κρίνονται επιτυχημένοι. Είχαμε 11 συμμετοχές παιδιών, με τον Παναγιώτη Δούκα να κατακτά 3 μετάλλια, κάτι το οποίο μετριέται θετικά, βάσει των προσπαθειών και των καθημερινών μας προπονήσεων. Υπάρχουν αξιόλογα παιδιά στην ομάδα, κάτι το οποίο φάνηκε και από το γεγονός ότι πολλά από τα παιδιά κατέβασαν τις προσωπικές τους επιδόσεις».

Μιλώντας για το επίπεδο των κολυμβητών του συλλόγου, αλλά και τους αγώνες που έρχονται το επόμενο Σαββατοκύριακο και αφορούν τις κατηγορίες Παίδων- Κορασίδων- Έφηβων- Νεανίδων, ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Νηρέα Χαλανδρίου σημείωσε: «Κάθε χρόνο έχουμε συνεχή εξέλιξη και παιδιά που περνούν από την προαγωνιστική ομάδα στην αγωνιστική. Υπάρχουν συνεχή περιθώρια βελτίωσης, αλλά το σωματείο διαθέτει πολύ οργανωμένα τμήματα υποδομής. Έχουμε καλές συνθήκες και δουλεύουμε για να γινόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Όσον αφορά τους αγώνες που πλησιάζουν, στις μεγαλύτερες κατηγορίες, εμείς θέλουμε να πάρουμε εμπειρίες από τα παιδιά που θα απαρτίσουν τις ομάδες μας στις μεγαλύτερες κατηγορίες».

Η εξαιρετική παρουσία των 11 αθλητών του Νηρέα Χαλανδρίου στους Χειμερινούς αγώνες κολύμβησης που ολοκληρώθηκαν στον Πειραιά ικανοποίησαν και τον Γιώργο Αρυμπλιά, έτερο προπονητή της αγωνιστικής ομάδας. Ο ίδιος θέλησε να συγχαρεί όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, εξαίροντας τη θέληση που δείχνουν για μάθηση: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μας στους Χειμερινούς αγώνες του Πειραιά. Σε αυτές τις ηλικίες, ο Νηρέας Χαλανδρίου κατέκτησε μετάλλια και είχε συμμετοχές σε τελικούς και καλές θέσεις στην 8αδα, κάτι που ήταν ζητούμενο για εμάς. Τα παιδιά, παρά κάποιες αντίξοες συνθήκες στην προπόνηση δείχνουν θέληση και ζήλο για να μάθουν κάποιες τεχνικές. Αν συνεχίσουν έτσι, θα έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Συγχαίρω κάθε ένα από αυτά τα παιδιά ξεχωριστά».

Στόχος των αθλητών του Νηρέα είναι να συλλέγουν όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες από τους αγώνες στους οποίους παίρνουν μέρος. Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας τόνισε: «Στις δύσκολες συνθήκες που διανύουμε, ο Νηρέας Χαλανδρίου δε ξεφεύγει από τα προβλήματα. Παρόλα αυτά, προσπαθούμε με όσα μέσα έχουμε να βελτιωνόμαστε, γι’ αυτό και θέλουμε να ζητήσουμε την υπομονή όλων. Για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα χρειάζεται πολλή δουλειά, την οποία και έχουμε. Στους αγώνες που έρχονται το Σαββατοκύριακο, εμείς θέλουμε να βελτιωθούμε κατά το δυνατόν περισσότερο. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στο γεγονός ότι μπορούν να βγάλουν στο νερό, όσα μαθαίνουν»