ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ

0
105

Με ένα μεγάλο Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών/Γυναικών και (φυσικά) Νέων/Νεανίδων, αλλά και δύο όρια συμμετοχής για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών/Γυναικών και Νέων/Νεανίδων, που θα γίνουν τον Οκτώβριο στο Λιλιάνο της Ιταλίας, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (4/8) οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης (όλων των κατηγοριών) για την περιφέρεια Βόρειας Ελλάδας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος των Δελφινιών Πτολεμαϊδας αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή των αγώνων, αφού και στο πέσιμο της αυλαίας, με μια μεγάλη επίδοση, 1.36.80 στα 200 διπλά πέδιλα, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών – Γυναικών. Η επίδοση αποτελεί και όριο συμμετοχής για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και Νέων – Νεανίδων του Λιλιάνο.

Η Φωτεινή Κούρτη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, εξάλλου, έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων – Νεανίδων στα 200 επιφάνεια με 1.34.75.

Αναλυτικά τα αποτελέσμστα μπορείτα να τα δείτε ΕΔΩ.

 Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης μας είπε μετά το φινάλε των αγώνων στη Θεσσαλονίκη: “Οι επιδόσεις ήταν εκπληκτικές, πολύ καλύτερες από αυτές που περιμέναμε και αυτό δείχνει ότι οι σωματειακοί προπονητές με τους αθλητές τους δούλεψαν σκληρά και κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού”.

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα συνεχιστούν από την Πέμπτη (6/8) στην Αττική και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, για την περιφέρεια Νότιας Ελλάδας.

Πηγη: Koe.org.gr