ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ: ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΚΙΟ

0
61

Ο Ωρίωνας Ηρακλείου φιλοξένησε σε σημερινή του ανάρτηση ένα βίντεο της κρατικής τηλεόρασης που χθες βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και κάλυψε με δηλώσεις και στιγμιότυπα την προπόνηση της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης (στην φωτογραφία η Ευαγγελία Πλατανιώτη).

Μίλησαν η υπεύθυνη του αθλήματος κυρία Μαρία Θηβαίου, η πρωταθλήτρια Εβελίνα Παπάζογλου, ενώ στο ρεπορτάζ αναφέρθηκαν οι στόχοι και οι επιδιώξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που είναι η συμμετοχή του στην Oλυμπιάδα του Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021, αφού προηγουμένως εξασφαλιστεί η παρουσία στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη μέσα από το προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει τον Μάρτιο στο Τόκιο.

Ο Ωρίωνας έχει μία από τις σε 12 αθλήτριες της Εθνικής, την Κρυσταλένια Γιαλαμά.

" ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ , επέστρεψαν στις προπονήσεις τα κορίτσια της εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης . " Συνέντευξη από την Μαρία Θηβαίου , προπονήτρια της εθνικής μας ομάδας και την Εβελίνα Παπάζογλου Ολυμπιονίκης και μέλος της ομάδας . Στις προπονήσεις με την εθνική ομάδα γυναικών , συμμετέχει και η αθλήτρια μας Γιαλαμά Κρύστη , με στόχο της ομάδας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τοκυο 💙🧡 #ωρίωναςteam

Gepostet von Αθλητική Ακαδημία Ωρίωνας Ηρακλείου-Συγχρονισμένη-Καλλιτεχνική Κολύμβηση am Dienstag, 26. Mai 2020

Pisina.net