ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

0
179

Στην Πάτρα χαμογελούν από το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα των παίδων του ιστορικού ΝΟΠ επέστρεψε στην πόλη με το χάλκινο μετάλλιο. Μια επιτυχία για τον Όμιλο που έχει μια μεγάλη ιστορία στο άθλημα και μια τρομερή παράδοση στην ανάδειξη παικτών. Η Πατρα είναι και θα πρέπει να παραμείνει αιμοδότης της ελληνικής υδατοσφαίρισης. 

Η Πατρα πρωτίστως όμως πρέπει να κρατήσει τα δικά της παιδιά. Το πρόσφατο παρελθόν είναι αμαρτωλό. Εγκατέλειψαν τον Όμιλο ταλαντούχα άτομα. Εάν επαναληφθεί αυτή η κατάσταση θα είναι μια τραυματική πραγματικότητα για την πόλη και τον ΝΟΠ. 

Ο αργηχός της αποστολής στην Αθήνα και υπεύθυνος της ομάδας παίδων και εφήβων του ΝΟΠ, ο  Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος, προέβη στην κάτωθι δήλωση: 

«Σαν υπεύθυνος της ομάδας θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω τον προπονητή κ.Σακκαλή για την σωστή  καθοδήγηση, την διαμόρφωση χαρακτήρα ενός καλού αθλητή και την τεράστια υπομονή που είχε όλη την χρονιά. Επίσης θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον υπεύθυνο προπονητών κ. Λαμπάτο που όλο αυτό το διάστημα ήταν η ήρεμη δύναμη και ο συνδετικός κρίκος για όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνετέλεσα και εγώ ώστε να βρίσκεται πάλι στο τιμόνι του ΝΟΠ. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Φιλοπουλο και την διοίκηση του ΝΟΠ γιατί ήταν όλη την χρονιά δίπλα μας σε ότι απαιτήσεις είχε αυτή η ομάδα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα όλοι μαζί είναι να κρατήσουμε αυτά τα παιδιά ενωμένα, να είμαστε δίπλα τους, γιατί τα καλύτερα έρχονται και αυτή η τεράστια επιτυχία είμαι σίγουρος θα φαίνεται πολύ μικρή».