ΕΒ. ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: «ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ»

0
701

Η Εβελίνα Παπάζογλου, η 21χρονη αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας, μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η ίδια, μιλάει στο pisina.net και αναφέρεται στις ομάδες που της έκαναν εντύπωση, τις διοργανώσεις και τους στόχους της για το 2017, ενώ επίσης, δίνει ευχές για τις γιορτές. Πιο αναλυτικά..

Για τις ομάδες που θεωρεί πως εντυπωσίασαν ή παρέμειναν στάσιμες, τόνισε: «Η Ρωσία, για άλλη μια φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες κρατούσε τα σκήπτρα της συγχρονισμένης κολύμβησης. Κατά τη γνώμη μου, εκτέλεσαν πάρα πολύ καλά τα προγράμματά τους. Όμως, σε αυτή την Ολυμπιάδα, δεν μας ενθουσίασαν. Τα ίδια προγράμματα τα είχαμε ξαναδεί. Μετά, η ομάδα, όπου για’μένα ξεχώρισε, ήταν η Ιαπωνία. Πιστεύω ότι στην επόμενη Ολυμπιάδα θα σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο. Γιατί δουλεύουν έτσι όπως πρέπει και το 2020 στο Τόκιο θα είναι, πραγματικά, πολύ μπροστά και θα μας παρουσιάσουν πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί ! Αυτές οι δύο χώρες, θα μπορούσα να πω, μου έκαναν πιο πολύ εντύπωση».

Για το τι θα ήθελε να κρατήσει και τι να ξεχάσει από το έτος που μας αφήνει, η 21χρονη, απάντησε: «Αρχικά, κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου, δηλαδή να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι που κρατάω αν μη τι άλλο. Όλα τα υπόλοιπα και ότι κακό μπορεί να συνέβη μέσα στη χρονιά, έχει διαγραφεί ήδη από το μυαλό μου. Κρατάω μόνο τα θετικά. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΚΟΕ) για την βοήθεια που μας δίνει όλα αυτά τα χρόνια και που προσπαθεί να κρατήσει ανοιχτή την πισίνα για να προπονούμαστε. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ολυμπιακή Επιτροπή για την βοήθειά της σε αυτήν την Ολυμπιακή Χρονιά. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια που μου προσφέρει ο σύλλογος μου, ο Αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Μεταμόρφωσης και τις προπονήτριές μου, την Μαρία Θηβαίου με την Ναταλία Τσερνέτσκα».

Για τις διοργανώσεις που θα λάβει μέρος: «Στην Εθνική ομάδα έχουμε μπροστά μας το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη που θα λάβει χώρα τον Ιούλιο. Εκεί, ευελπιστούμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Θέλουμε να είμαστε πάνω απ’όλα υγιείς και φυσικά, να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε μια πολύ ωραία εμφάνιση μετά την Ολυμπιάδα».

Για τους στόχους που έχει θέσει για την νέα χρονιά και το παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Ουσιαστικά, ο στόχος είναι μια πολύ καλή εμφάνιση. Να είναι ικανοποιημένες οι προπονήτριές μας και ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον τελικό».

Τελός, η Εβελίνα Παπάζογλου, εύχεται στο πλαίσιο των εορτών: «Πάνω απ’όλα να έχουμε υγεία όλοι! Είναι πολύ σημαντικό αυτό και είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ζητάει ο κάθε άνθρωπος. Τα προβλήματά μας είναι πολύ μικρά και εάν υπάρχει υγεία και όλες μας οι ευχές μπορούν να πραγματοποιηθούν».

Γιάννης Λιόντος