ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

0
197

Η Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε κόντρα στον Καναδά σήμερα το απόγευμα, διπλασιάζοντας τις νίκες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Φουνσάλ της Πορτογαλίας και αύριο (11.00 ώρα Ελλάδας) θα κοντραριστεί με την Κίνα για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Το παιχνίδι απέναντι στον Καναδά δεν αντέχει σε κριτική αφού το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προηγήθηκε στην πρώτη περίοδο με 6-2 και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, διευρύνοντας συνεχώς την διαφορά στο σκορ.

«Γνωρίζαμε εξαρχής ότι το παιχνίδι απέναντι στην Κίνα θα ήταν αυτό που θα καθόριζε την πρώτη προνομιούχο θέση του ομίλου. Η Κίνα έχει μια αξιόλογη ομάδα και διαπιστώσαμε ιδιοις όμμασι την αξία της κατά την διάρκεια της κοινής προετοιμασίας που πραγματοποιήθηκε». υποστήριξε στην σελίδα της ομοσπονδίας ο προπονητής Στέφανος Λέανδρος (φωτογραφία).

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΝΑΔΑΣ 16-9

Οκτάλεπτα: 6-2, 5-1, 4-2, 1-4

ΕΛΛΑΔΑ: Κοτσιώνη, Κατσιμπρή, Λούδη, Ελληνιάδη 6, Πρωτοπαπά, Μαστρόκαλου 1, Νίνου 1, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Κοκκινάκη, Δούλη, Κοντονή 2, Κανετίδου 2, Αρχοντάκη. 
ΚΑΝΑΔΑΣ: Μπάκοτς 3, Μακ Ντόνελ 1, Μοράν 1, Γκονζάλες 1, Κάρολ 1, Γκούβρεμοντ 1, Ντόναλντ 1.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του ομίλου είναι: Ελλάδα-Ν. Ζηλανδία 15-9, Κίνα-Καναδάς 12-9, Κίνα-Ν. Ζηλανδία 13-7, Ελλάδα-Καναδάς 16-9

Η βαθμολογία του ομίλου μετά την συμπλήρωση των δυο πρώτων αγωνιστικών:

Ελλάδα 6, Κίνα 6, Ν. Ζηλανδία 0, Καναδάς 0.

 Τα αποτελέσματα και την εξέλιξή τους μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ΕΔΩ