ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΜΕ ΜΟΡΦΕΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»

0
1334

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών έχασε την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για την Ολυμπιάδα, από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, καθώς ηττήθηκε από την Ισπανία στα προημιτελικά με 12-9 και θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8.

Κατά το διάστημα της προετοιμασίας, αλλά και της παρουσίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία, η οποία καθιστούσε την παραμονή του Γιώργου Μορφέση στον Ελληνικό πάγκο αμφίβολη.

Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, μετά την ήττα, που σήμαινε αποκλεισμό, από την Ισπανία, διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Έλληνα έμπειρο προπονητή να είναι υπ’ ατμών. 

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος έκανε σαφές, ότι η Εθνική ομάδα των γυναικών θα συνεχίσει κανονικά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μορφέση, ο οποίος έχει χαρίσει πολλαπλές επιτυχίες στη χώρα μας, κρούοντας, παράλληλα, το «καμπανάκι» στις διεθνείς αθλήτριες.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ ήταν πραγματικός «χείμαρρος» στις δηλώσεις του αποκλειστικά στο pisina.net, αναφέροντας τα εξής: «Ποιός άνθρωπος, 45 ημέρες πριν το Προολυμπιακό Τουρνουά θα αλλάξει τον προπονητή, που έχει δώσει 13 μετάλλια και δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα; Η θέση μας είναι φυσιολογική. Είμαστε κατώτεροι από την Ισπανία, την Ουγγαρία, τη Ρωσία, την Ολλανδία. Τα πράγματα στο Προολυμπιακό θα είναι εξίσου δύσκολα. Φταίει ο Μορφέσης για αυτό; Φταίει εκείνος, που στην έναρξη της προετοιμασίας, έντεκα αθλήτριες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα, λόγω τραυματισμών; Ο Μορφέσης θα είναι κανονικά στον πάγκο της Εθνικής. Να κοπούν αυτά τα παραμύθια και οι ψεύτικες φημολογίες».

Επιμέλεια: Γιάννης Κυριαζής