ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ: “ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ”

0
23

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους των σωματείων στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και πριν από την κλήρωση των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών και Α’ Γυναικών.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος ξεκίνησε την τοποθέτησή του κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στην απώλεια του παλιού διεθνή πολίστα, προπονητή και ομοσπονδιακού τεχνικού των Γυναικών Φώντα Μουδάτσιου, τιμώντας τη μνήμη του και δίνοντας λεπτομέρειες από τη σπουδαία καριέρα του, αλλά και εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Στη συνέχεια είπε:

«Βλέπετε ότι η πανδημία του covid-19, για την οποία ευελπιστούσαμε ότι θα εξαφανιστεί μέσα στο καλοκαίρι, επιμένει. Και πλέον μας αναγκάζει να έχουμε έναν άλλον τρόπο επικοινωνίας σε αυτή τη διαδικασία των κληρώσεων, που νομίζω ότι πρέπει να γίνεται όπως γινόταν μέχρι πέρυσι και να είναι ανθρώπινη. Παρόλα αυτά, είμαστε η μοναδική Ομοσπονδία που διοργανώσαμε όλα τα πρωταθλήματά μας, αντιμετωπίσαμε σοβαρά την πανδημία και οραματιζόμαστε ότι θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε και τους αγώνες της νέας σεζόν.

Σας συνιστώ και σας παρακαλώ να έχετε μόνιμο γιατρό σε επαφή με τους δικούς μας γιατρούς στην Ομοσπονδία (ο ένας απ’ αυτούς, ο Γιώργος Μαρίνος, είναι και στην Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ), ώστε να είμαστε πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε περιστατικό”.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο διεξαγωγής των δύο πρωταθλημάτων τη νέα σεζόν (με τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ) και αποκάλυψε ότι η Ομοσπονδία είναι κοντά σε συμφωνία με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων και τη νέα αγωνιστική περίοδο.