ΔΗΜΟΥ: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

0
371

Το «pisina.net», προσπαθεί να αφουγκραστεί το χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης που ταλανίζεται εν καιρώ πανδημίας. Όλα τα πρωταθλήματα έχουν ανασταλεί και η ομοσπονδία έχει κάνει ξεκάθαρη την θέση της ότι μέχρι τις 15 Ιουνίου δεν πρόκειται να γίνει καμιά αγωνιστική δραστηριότητα.

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα;

Μέσα από το site μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις απόψεις των ανθρώπων του χώρου. Θα ξεκινήσουμε με τις ομάδες της Α1 κατηγορίας. Την αρχή κάνει ο προπονητής του Πανιωνίου και ομοσπονδιακός κύριος Κώστας Δήμου.

Ο κύριος Δήμου εκτιμά ότι μετά το πέρας της πανδημίας θα πρέπει να συνεχιστούν και να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα, ακόμη και αν γίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Μόνο έτσι, κατά την άποψή του, θα επιστρέψει σιγά-σιγά ο χώρος στην κανονικότητα.

«Ζούμε πρωτόγνωρες συνθήκες. Ευχόμαστε τις λιγότερες δυνατές απώλειες για την ελληνική κοινωνία. Να έχουμε πάνω απ’ όλα υγεία. Φυσικά πρέπει να κοιτάξουμε και την επόμενη μέρα. Ο χώρος της υδατοσφαίρισης βάλετε και ευχής έργον είναι να βγει από την κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες. Πιστεύω ότι μέσα στο καλοκαίρι πρέπει να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να βρεθούμε πιο κοντά στην κανονικότητα για την επόμενη χρονιά. Υγεία και καλό Πάσχα σε όλους, υποστηρίζει ο προπονητής του Πανιωνίου.

Pisina.net