ΔΗΜΟΥ: “ΚΙΝΗΤΡΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ”

0
112

Μετά από απόφαση της γενικής Γραμματείας αθλητισμού (ΓΓΑ) ξεκινούν από σήμερα οι προπονήσεις των ομάδων που εκπροσωπούν την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα υδατοσφαίρισης.

Μία από τις ομάδες είναι και ο ιστορικός Πανιώνιος. Η ομάδα του Κώστα Δήμου δήλωσε συμμετοχή στην διοργάνωση του Euro cup και θα κληθεί αρχές Δεκεμβρίου να μεταβεί στην Βαρκελώνη προκειμένου να αντιμετωπίσει ιστορικές ομάδες της ευρωπαΐκής υδατοσφαίρισης στο δεύτερο, σε δυναμικότητα θεσμό, της ευρωπαΐκής ομοσπονδίας. Οι ομάδες με ηχηρά ονόματα ακούν στο όνομα Μπαρτσελόνα και Βαζούτας. Τον όμιλο συμπληρώνει επίσης η γαλλική Λιλ.

Ο προπονητής του Πανιωνίου Κώστας Δήμου μίλησε στο pisina.net και αναφέρθηκε στις επιδιώξεις των νεοσμυρνιωτών.

«Η συμμετοχή του Πανιωνίου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα. Είναι ένα σημαντικό κίνητρο για όλους μας. Αυτό που θα επιδιώξουμε μέσα από την συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση είναι η απόκτηση εμπειριών και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε ηχηρά ονόματα της ευρωπαΐκής υδατοσφαίρισης. Η συμμετοχή μας δίνει μια αίγλη στην ομάδα και πρέπει να φανούμε αντάξιοι. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι γνωστά. Μόλις σήμερα επανήλθαμε στο νερό, αφού όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα. Είμαστε εδώ και δύο βδομάδες σε απραξία και το σύντομο χρονικό διάστημα που μας απομένει για να προετοιμαστούμε αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για μας».