ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ: «ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ»

0
106

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 12-13/8, στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, ανέδειξε για μία ακόμα φορά πολλούς αθλητές, που πραγματοποίησαν αρκετά καλές επιδόσεις.

Ο Δημήτρης Μάρκος του ΝΟ Καλαμακίου ήταν ένας από αυτούς, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στα 10χλμ των Νέων Ανδρών, με επίδοση 1:58:17.000.

Ο Έλληνας κολυμβητής μίλησε στο pisina.net, όπου αναφέρθηκε στο επίπεδο της κούρσας, αλλά και στα σχέδιά του: «Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θαλασσής . Αποφάσισα να κολυμπήσω την Ολυμπιακή απόσταση των 10 χιλιομέτρων, παρά τις δυσκολίες της χρονιάς. Πολύ θετικό ήταν το γεγονος ότι κολυμπήσαμε όλες οι κατηγορίες μαζί, έτσι υπήρχαν σπουδαίοι αθλητές. Δυστυχώς, όμως, ο ρυθμός της κούρσας ήταν πολύ αργός και ο αγώνας δεν ήταν ανταγωνιστικός, όπως θα ήταν ένας αντίστοιχος του εξωτερικού. Γι’ αυτό το λόγο θα ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε αγώνες εξωτερικού στο άμεσο μέλλον, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες με τον Covid-19. Σε επίπεδο ανδρών ο Κυνηγάκης έχει αποδείξει την αξία του και θα ήθελα να έχω κι εγώ την ευκαιρία να αποδείξω τη δική μου αξία».