ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ: «ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ»

0
400

Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά θέλει να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ο Δημήτρης Κολοβός είναι ένας από τους ανθρώπους, που ασχολούνται καθημερινά με τις ανάγκες του συλλόγου. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού και γνωστός για τα αισθήματά του για την ομάδα και προσπαθεί να φέρει τον Εθνικό κοντά στον Ολυμπιακό και στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, δύο ομάδες που δίνουν επικές μάχες στην Ελλάδα, αλλά και πρωταγωνιστούν στην ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση. Ο κ. Κολοβός μίλησε στην pisina.net για την προσπάθεια που κάνει για την περαιτέρω ανάδειξη του συλλόγου.

Στοίχημα με τον εαυτό μου το κολυμβητήριο”

Αρχικά αναφέρθηκε στη δύσκολη, αλλά επίμονη προσπάθεια που κάνει να ενισχύσει την ομάδα για να φτάσει σε ψηλότερο επίπεδο: “Προτεραιότητα του Εθνικού και δική μου είναι να κατασκευαστεί ένα νέο κολυμβητήριο που να καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου και θέλω να το κερδίσω, όσο δύσκολο έργο και αν είναι. Είναι ο βασικός μας στόχος και απαιτείται χρόνος να επιτευχθεί”.

Να μπούμε “σφήνα” σε Ολυμπιακό και Ν.Ο. Βουλιαγμένης

Στη συνέχεια μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση που επιθυμεί να έχει ο Εθνικός: “Αγωνιστικά, αυτό που επιθυμούμε είναι η ομάδα να μπει “σφήνα” στις δύο ποιοτικότερες ομάδες, που είναι ο Ολυμπιακός και η Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο, καθώς και οι δύο δυναμώνουν κάθε χρόνο περισσότερο, όμως και εμείς κάναμε πολλές προσπάθειες το καλοκαίρι να εντάξουμε στο δυναμικό μας ποιοτικές ξένες παίκτριες και Ελληνίδες που θα μπορούν να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου. Καταφέραμε να προσεγγίσουμε αρκετές καλές πολίστριες και στο κοντινό μέλλον θα υλοποιηθούν και άλλοι μεταγραφικοί στόχοι. Σκοπός μας είναι να γίνει η ομάδα ανταγωνιστικότερη και να ευχαριστιόμαστε αυτό που βλέπουμε, σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους”.

Πολύ σημαντικές οι παροχές που προσφέρονται”

Έπειτα στάθηκε στις παροχές που προσφέρει, στις αθλήτριες, η ομάδα: “Προσφέρουμε πολύ σημαντικές παροχές στις αθλήτριές μας, οι οποίες τις βοηθάνε αισθητά στην εξέλιξή τους. Φροντίζουμε να τις προμηθεύουμε με κάρτα υγείας, καθώς και να τους παρέχουμε γυμναστήρια, φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, γιατρούς και διατροφολόγους, οι οποίοι είναι επιστήμονες και στηρίζουν τις προσπάθειες των κοριτσιών και του συλλόγου. Οι παροχές, εκτός από τη γυναικεία ομάδα, ισχύουν και για τα τμήματα νέων γυναικών και νεανίδων”.

Σημαντική η βοήθεια του Τάσου Σιδέρη”

Τέλος ο Δημήτρης Κολοβός εξήρε τους ανθρώπους που βοηθούν τη γυναικεία ομάδα του πόλο: “Υπάρχουν άνθρωποι που στελεχώνουν το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και η βοήθειά τους είναι πολύ σημαντική. Ο Τάσος Σιδέρης είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, με τον ενεργητικό του ρόλο δίπλα μου. Έχει πολύ μεγάλες εμπειρίες στο χώρο και είμαι σίγουρος, ότι θα συνεχίσει να να βοηθά στην εικόνα του Εθνικού, αλλά και εμένα στο έργο μου”.