ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΚΑΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4
431

Οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών θα είναι παρούσες κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι οριστικό. Ο Ολυμπιακός δήλωσε συμμετοχή στο LEN Champions League και στη LEN Euroleague, αντίστοιχα. Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα και οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν αυτό που έπρεπε. Με τους «ερυθρόλευκους» και τις «ερυθρόλευκες» να συμμετέχουν κανονικά στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Μια απόφαση που πάρθηκε αφού εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα, αλλά και με τις… πιέσεις από την πλευρά της LEN. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να λείπει ο Ολυμπιακός, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο σε Άνδρες και Γυναίκες, από τις διοργανώσεις της. Θα ήταν πλήγμα για την LEN, αλλά και για τον σύλλογο.

Με δεδομένο, δε, πώς τα ματς θα διεξαχθούν στις αρχές του 2021, αν και υπάρχει και ένα σενάριο για να γίνουν κάποια μέσα στον Δεκέμβριο, οι «ερυθρόλευκοι» τα έβαλαν κάτω, εξέτασαν τις παραμέτρους και πήραν την απόφαση να δηλώσουν τις δύο ομάδες πόλο του συλλόγου στις αντίστοιχες, κορυφαίες, ευρωπαϊκές, διασυλλογικές διοργανώσεις.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το χρονικό περιθώριο ωσότου φτάσει η ώρα για τα ματς, ούτε ώστε να εξεταστούν εκ νέου τα επιδημιολογικά δεδομένα, αλλά και η πορεία με την πανδημία του κορωνοϊού.

Πηγή: redaroume.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μεγάλη ξεφτίλα είναι να παρακαλάς την ΚΟΕ να διατηρίσει 14 τις ομάδες και στο τέλος, ενώ έχεις κερδίσει την παραμονή στα χαρτιά, να “τα βάζεις” με ενα σουβλατζίδικο και στο τέλος να αποφασίζεις να ρίξεις την ομάδα στην Α2 απο μόνος σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here