«ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

0
303

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Παλαιού Φαλήρου με 14-6 και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής με 12 βαθμούς, στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας υδατοσφαίρισης ανδρών.

Ο Γιώργος Δερβίσης έκανε τις εξής δηλώσεις στο olympiacossfp.gr: «Δεν ήταν δύσκολο το παιχνίδι για εμάς. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα για να τα χρησιμοποιήσουμε στα πιο σημαντικά παιχνίδια, κυρίως της Ευρώπης. Υπάρχει η διαφορά δυναμικότητας και ήταν ένα παιχνίδι, πολύ καλή προπόνηση για εμάς. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, πριν την αναμέτρηση με τη Σπαντάου, όπου και εκεί θέλουμε να είμαστε σοβαροί ώστε να είμαστε έτοιμοι στον επόμενο μεγάλο στόχο μας που είναι η αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ».

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Γούνας δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά τα οποία μας είπε ο προπονητής μας. Πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα ακόμα ματς πρωταθλήματος και θέλουμε να είμαστε σε κάθε παιχνίδι όλο και πιο έτοιμοι καθώς μετά ακολουθεί ο αγώνας με τη Σπαντάου. Θέλουμε να αρχίσουμε από την έδρα μας, την αντεπίθεση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλουμε να γεμίσει το κολυμβητήριο, να νιώσουμε πρωταθλητές Ευρώπης με τον κόσμο στο πλευρό μας και να μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε δυνατά».