“ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ”

0
501

«Από την στιγμή που καταφέραμε να προκριθούμε στην τελική φάση, ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και συγκεντρωμένα και μακάρι αυτό να μπορέσει να συνδυαστεί ακόμη και με την άνοδο στην Α2».
Αυτό δήλωσε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο της ΝΕΠ, Φώτης Γιαννόπουλος ενόψει των αγώνων που θα δώσουν τα «δελφίνια» στο φάιναλ-6 του φετινού πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Στην συνέχεια υποστήριξε: «Φέτος, αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» με την θερμοκρασία του νερού, κάτι που δυσκόλεψε το έργο μας. Δεν δουλέψαμε στο ρυθμό που επιθυμούσαμε, αφού η θερμοκρασία σπάνια ήταν στα κατάλληλα επίπεδα. Παράλληλα, εκείνο που αποτέλεσε επίσης εμπόδιο στην προσπάθειά μας είναι το γεγονός ότι απαρτιζόμαστε από παίκτες νεαρών ηλικιών, φοιτητές και μαθητές, κάτι που σημαίνει ότι η τελική φάση συμπίπτει με εξεταστικές περιόδους. Όμως θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο καθώς έχουμε ξεκινήσει να προετοιμαζόμαστε από τον Οκτώβριο».
Ο τεχνικός της ΝΕΠ αναφέρθηκε και στην πιθανότητα της επιστροφής στην Α2 Εθνική: «Η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό σε καμία περίπτωση, όμως η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να ανέβουμε. Δεν το περιμέναμε ότι θα πάμε τόσο καλά και μάλιστα στην αρχή της σεζόν δεν ήμασταν σίγουροι για το αν θα βρεθούμε στα πλέι-οφ ή στα πλέι-άουτ. Από την στιγμή, όμως, που καταφέραμε να μπούμε στα πλέι-οφ, μπορούμε να πετύχουμε και το κάτι παραπάνω και θα το παλέψουμε. Είμαστε αισιόδοξοι».
Για τα φαβορί του φάιναλ-6 ο Φώτης Γιαννόπουλος τόνισε τα εξής: «Δεν έχω εικόνα από όλες τις ομάδες, εκείνο που γνωρίζω, όμως, είναι ότι ο Μίλωνας και ο ΝΟ Ρεθύμνου είναι πιο έμπειρες ομάδες και ίσως έχουν περισσότερες πιθανότητες. Οι υπόλοιποι είναι πιο κοντά μεταξύ τους και οι διαφορές μικρές, οπότε τα πάντα είναι πιθανά».