ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ: “ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΟ”

0
273

Ο Απόλλων Σμύρνης, μετά από μεγάλες προσπάθειες της οικογένειας Αφρουδάκη και των συνεργατών τους, αποτελεί πλέον μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες στην υδατοσφαίριση. Ο σύλλογος έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των φίλων του αθλήματος και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εσωτερικές διοργάνωσης. Επιδίωξη του Απόλλωνα είναι να διακριθεί και στην Ευρώπη. Ο σύλλογος μετέχει στην διοργάνωση του Euro cup και Θα κληθεί να πάρει μέρος στους αγώνες που θα γίνουν αρχές Δεκεμβρίου στην Βουδαπέστη, απέναντι σε υπολογίσουμε ομάδες της ευρωπαΐκής υδατοσφαίρισης.

Ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει την γνωστή σε όλους Σόλνοκ (Ουγγαρία), η οποία φιλοξενεί τους αγώνες στην έδρα της και αποτελεί το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, την Τεράσα (Ισπανία) και την γαλλική Στρασμπούργκ.

Η Τεράσα, παρά τον αποκλεισμό της από το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ανταγωνιστική και ως εκπρόσωπος του ισπανικού πόλο θα είναι πολύ υπολογίσιμη. Την πρόκριση θα πάρουν οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Στην ιστοσελίδα μας δέχτηκε να εκφραστεί ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νίκος Δεληγιάννης.

«Η κλήρωση ήταν, λίγο έως πολύ, αναμενόμενη. Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες σε αυτό το επίπεδο. Παρακολούθησα το Σαββατοκύριακο αρκετά παιχνίδια και έχω άποψη για τις ομάδες οι οποίες πήραν μέρος στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν προκρίθηκαν. Αυτές δηλαδή τις ομάδες που έχουμε πλέον απέναντι μας. Ομάδες οι οποίες έχουν εξαιρετικό επίπεδο και ρυθμό στο παιχνίδι τους. Ο ρόλος μας θα είναι δύσκολος και αυτό το γνωρίζαμε πριν την κλήρωση. Στον Απόλλωνα υπάρχουν αρκετές ιδιαιτερότητες που δεν πρέπει να αγνοηθούν. Έχουμε αλλαγή προπονητή και βρισκόμαστε 20 ημέρες έξω από το νερό λόγω της πανδημίας. Επίσης υπάρχει τραυματίας ένας από τους ξένους μας. Θα πάμε όμως στη Βουδαπέστη για να εκπροσωπήσουμε επάξια το ελληνικό πόλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Επιστρέψαμε σήμερα στις προπονήσεις μετά από μακρύ χρονικό διάστημα. Προτεραιότητά μας είναι να γνωριστούμε καλύτερα με τα παιδιά. Να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι όταν θα κληθεί να αγωνιστούμε. Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους και θα δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να πάρουμε την πρόκριση».