ΔΑΝΔΟΛΟΣ: «ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Α2»

0
515

Η νεοσυσταθείσα ομάδα της ΑΕΚ εξασφάλισε με περίσσεια άνεση το εισιτήριο της ανόδου στην Β’ Εθνική, φτάνοντας παράλληλα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Μιλώντας στο Pisina.net, ο τεχνικός της ομάδας, Κωνσταντίνος Δάνδολος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι άνθρωποι της «Ένωσης» για να επαναφέρουν τον σύλλογο στα «σαλόνια» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, αλλά και στους στόχους που έχουν τεθεί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

« Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και η άνοδος αυτή είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Οι παίκτες, παρότι είναι ερασιτέχνες, ήταν απόλυτα συνεπείς και αφοσιωμένοι στην ομάδα, διότι κατάλαβαν πόσο μεγάλη ευθύνη είναι το να αγωνίζεσαι για λογαριασμό ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως η ΑΕΚ. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και γι’ αυτό μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε σχετικά εύκολα την άνοδο. Η ΑΕΚ έχει ειδικό βάρος και εμείς πρέπει να το διαφυλάξουμε με την παρουσία μας. Ο στόχος για την ερχόμενη σεζόν είναι η άνοδος στην Α2 και φυσικά η ενίσχυση της ομάδας ».