Γ. ΣΑΜΨΑΚΗΣ: «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ»

0
922

Σε μήνυμα του, ο πατέρας του Ανδρόγεω Σαμψάκη, Γιάννης, μιλάει για το δράμα που περνάει ο γιος του ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη τον Σεπτέμβριο του 2017, ενώ παράλληλα εξαπολύει πυρά εναντίον θεσμικών παραγόντων.

Δείτε παρακάτω το μήνυμα του:

«Φίλοι μου, σήμερα 25 Σεπτεμβρίου κλείνει ένας χρόνος από τότε που τραυματίστηκε ο γιος μου, ο Ανδρόγεως, 18 ετών (Δις Χρυσός Βαλκανιονίκης καταδύσεων 2018) στον αυχένα του.

Χειρουργήθηκε δύο φορές και βρίσκεται σε αμαξίδιο, ενώ υποβάλλεται καθημερινά σε φυσικοθεραπείες.

Οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν για το δράμα του και μας είπαν δυο λόγια αγάπης, ή βοήθησαν υλικώς οι ίδιοι, ή διοργάνωσαν εράνους και συναυλίες, ώστε να ξεπεράσουμε το βουνό από δυσκολίες διαφόρων ειδών.

Σε αντίθεση με αυτούς κάποια θεσμικά ζώα (που θα έπρεπε να είναι δίπλα μας) μας αγνόησαν. Φανταστείτε ότι τους 6 μήνες που μείναμε σε κέντρο αποκατάστασης της Τρίπολης, δεν έκαναν ούτε ένα τηλεφώνημα.

Παρακαλώ πολύ, βοηθήστε το παιδί μου να ξανασταθεί στα πόδια του, ο καθένας από τη θέση του. Μην αφήσετε να ξεχαστεί η περίπτωση του. Το έχει και το έχουμε τόσο ανάγκη. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι και δεν έχουμε απεριόριστες αντοχές. Λέτε να ευαισθητοποιηθούν τα ζώα;

Να είστε καλά.

Σαμψάκης Γιάννης ».